Költöztetés egy megbízható csapattól

A költöztetés nem olyan egyszerű feladat, mint aminek elsőre látszik. Sajnos nem úgy működik, hogy összedobunk minden holmit egy platóra, és kipakoljuk az új helyszínen. Rengeteg előkészületet, és precíz tervezést igényel. Nem mindegy, hogy mekkora, milyen felületű, milyen anyagból készült és milyen nehéz tárgyakat szeretnénk költöztetni. Az sem mindegy természetesen, hogy mennyi időnk van a költöztetésre.

Nagyon sokan a barátokkal, családtagokkal szeretnék megúszni a költöztető cégre szánt összeg kifizetését. Azonban gondolkozzon el rajta, fogorvoshoz is elmegy, és nem húzatja ki az ismerős állatorvossal a fogát! Valahogy a költöztetéssel is így van! A Precíz Költöztetés csapata több, mint húsz éve van a szakmában, ami garancia a jó munkavégzésre ezen az igen nagy versennyel bíró piacon.

Térjünk vissza a költöztetésre. Amennyiben Ön mégis azt választja, hogy saját maga végzi el a költöztetés tevékenységét, akkor szánjon rá elég időt. Dobozolja be tárgyait jó előre, azokat címkézze fel, vagy jól fogó tollal, nagy betűkkel írja a dobozra, hogy mi van bennük. Ez később, a kipakolásnál, vagy amíg a dobozokból kell élni, nagyon fontos lehet! Ezután tervezze meg, hogy hogyan fognak beférni a dolgok a szállító járműbe. Amit kell, szereljen szét, de úgy, hogy figyeljen arra, hogy dokumentálva legyen valamilyen formában, hogy hogyan történt a szétszerelés. Különben sok fejfájást okozhat majd az összeszerelése a bútoroknak.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus