Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Közös tulajdon megszűntetése a Válási Intézet szakmai ügyfélszolgálatával

Aki Magyarországon foglalkozott a válás és kapcsolódó szolgáltatások problémakörével az tudja, még mindig túlsúlyban vannak a válást, mint perben aratott sikert értelmezők tábora.

A Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ és a CERI Civilkutató Intézet új szellemiséget a családok egészének védelmét emelte be a válás válságainak megoldásai céljaként.

Jogvédelem a jogsértettnek legyen az férfi, vagy nő - elsőbbség a gyermeknek és jogainak, elsőbbség a család válság utáni helyreállításának és a válási mediációnak a bírósági tárgyalótermek zajos perei helyett - így összegezte Dr. Tamás Gyöngyvér a KIM volt munkatársa, európai jogász a válási intézet küldetését.

( Családok megtartása, válások kárcsökkentése elsődleges céljával a családi válságok, válások, vagyonmegosztások, gyermekelhelyezés és más gyermekjogi ügyekben folyamatos szakmai részvétel,
válási tanácsadás, szakértői vélemények, válási mediáció és kapcsolodó szolgáltatások teljes köre egy helyen az intézet keretei között.)
Szakmai pártatlanság és függetlenség a megbízók felé ez a Divorce Institute kiinduló gondolata.
Jelentkezzen be ügyével: 06-306-377-164 e-mail: valaskozpont@index.hu

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus