Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Kreatív építészeti tervezés, modern háztervek!

Az 1999-ben alapított SzeRaKo Csoport Építésziroda teljes körű szolgáltatást nyújt az üdülő-, lakó- és középületek tervezésétől a látványtervezésen át a házépítés befejezéséig.
A háztervezést - az évek alatt kidolgozott tervezési folyamat alapján - teljes ügyintézéssel végezzük. Az igények megismerése után színes kreatív terveken mutatjuk be az ötleteinket, melyeket a vázlattervek készítése során pontosítunk, melyet a számítógépes tervfeldolgozás követ. Lefolytatjuk a bejelentési vagy engedélyezési eljárást is, és elkészítjük az épület kiviteli terveit. Igény szerint, belsőépítészet és külső látványtervek elkészítésével tesszük teljessé a munkát. Kivitelezési ajánlatunk elfogadásakor az épületet akár szerkezetkész, akár kulcsrakészen szinten megépítjük, melyre garanciát vállalunk.
Építészeti referencia munkáink között 200-nál is több házterv található, a legszebbek számos szakmai folyóiratban bemutatásra is kerültek. Reméljük, hogy Öné lesz a következő :)
Kérjen tőlünk ajánlatot, keressen meg minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (15 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus