Kutyák, macskák allergiásoknak

Aki allergiás az állati szőrre, legjobb, ha távol tartja magát a négylábúaktól. Tüsszentési rohamok, könnyező és viszkető szem, légzési nehézségek lehetnek az allergia tünetei. Az állatallergia kifejezés első látásra azt sugallja, hogy a gond az állatok szőre miatt van. Vajon a szőrtelen, vagy azt elvesztő állatok alkalmasak lennének az allergiások számára?

Az allergének nem csak az állatok szőrében vannak jelen

Aki allergiás a kutyákra és macskákra, annak nem csak az állatok szőrétől kell védenie magát. Macskáknál az allergiát egy bizonyos fehérje, az ún. Fel d1 okozza, ami az állatok nyálában található. Mivel a macska nagyon tiszta állat, naponta többször végignyalogatja magát, így az allergiát kiváltó fehérje mindenhol megtalálható a bundáján. A macskaszőrön megtapadó fehérje aztán az egész lakásban ott van...

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus