Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Az internetes társkeresés legfontosabb eleme a jó bemutatkozó fotó!

Napjaink legnépszerűbb, leghatékonyabb társkeresési formája az internetes társkeresés. Ma már senki nem tartja furcsának, ha környezetében valaki az interneten keresi élete párját. Feltűnt, hogy a netes társkeresőkön milyen rossz, milyen előnytelen fotókat tesznek fel magukról a párkeresők. Mivel régóta foglalkozom portré fotózással, úgy gondoltam kifejezetten a társkeresőknek készítek egy oldalt: http://tarskeresofotozas.lapunk.hu Meggyőződésem, hogy mindenkiről lehet olyan fotókat készíteni, amelyek kiemelik az előnyös tulajdonságait, amelyek megkönnyítik a párkeresést. Megkértem néhány olyan hölgyet, urat, küldjék el azokat az e-maileket, amelyeket az új általam készített fotók miatt kaptak. http://tarskeresofotozas.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1010255 A visszajelzések meggyőztek arról, hogy a jó bemutatkozó fotó megsokszorozza a társkeresés eredményességét. Ha Te is regisztráltál, regisztrálni fogsz valamelyik társkereső oldalon, és még nincs jó portré fotód, nézd meg az oldalam, és írjál e-mailt, vagy hívjál fel telefonon.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus