Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Logikai játékok gyerekeknek és felnőtteknek

A Játékliget logikai és készségfejlesztő játék szaküzlet készségfejlesztő játékok széles választékát kínálja az érdeklődőknek. A körültekintően összeválogatott játékok gazdagítják a gyermekek érzelmi világát, kézügyességét, finommotorikus képeségét, mozgás- és vizuális kultúrájukat, térészlelésüket és szókincsüket, ráadásul egytől egyig remek időtöltést jelentenek miközben okosítják a gyerekeket. A webshopban számos külföldi és hazai játékgyártó termékét megtalálhatják az érdeklődők, a játékok nagy része az ajkai boltban kipróbálható, ezáltal nem csak a szép, mutatós papírdobozok alapján kell dönteni vásárláskor. A játékbolt kínálatában fejlesztő eszközök, logikai játékok, óvodai bútorok, egyszemélyes, illetve társasjátékok, fajátékok, építő játékok, járgányok, valamint könyvjellegű termékek találhatók. Az internetes oldalon lehetőség van árkategóriák, életkor, illetve játék típusa vagy gyártó szerint való keresgélésre. Mindezen felül a Játékliget munkatársai online vagy személyesen, szívesen nyújtanak személyre szabott tanácsot a játékválasztáshoz a gyermekek érdeklődésének és életkorának megfelelően. A széles termékkínálaton kívül a játékbolt egyéb szolgáltatásokat is ajánl, mint pl.: helyszíni játékbemutató a különféle intézményeknek, játékkölcsönző szolgáltatás, születésnapi partyötletek, gyereksarok berendezése rendezvényeken.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus