Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Manikűr mellékhatásokkal

A műkörmöt használó hölgyek havonta egyszer biztosan felkeresik a szakembert, hogy feltöltse, felfrissítse az addigra lenőtt, megkopott körmöket. A kezelés alatt többféle allergén is érintkezik a körömcsiszolás miatt esetleg felsértett körömággyal, bőrrel. Allergia bármikor, bárkinél jelentkezhet, fontos, hogy figyeljen oda, vegye komolyan a tüneteket!

A nem megfelelően alkalmazott készítmények okozzák a legnagyobb bajt, de a profi termékek sem jelentenek feltétlenül garanciát. Allergia nem csak a műkörmöt viselő hölgyeknél jelentkezhet, egy egyszerű manikűrt követően is kialakulhatnak szokatlan tünetek – hívja fel a figyelmet dr. Vincze Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus. A műkörmök készítéséhez használt anyagok mellett például a kutikula, a körömbőr eltávolítására szolgáló termékek, de a körömlakkok és azok eltávolítására szolgáló készítmények összetevői is allergiát okozhatnak...

Még nincs szavazat