Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Masszázs Budapest

Kristály masszázs: svédmasszázs, gyógy masszázs, nyirokmasszázs, talp masszázs, fogyasztó, zsírégető masszázs terápiák Budapesten: Budán, a XII. kerületben, a Hertelendy Szalonban.
Alföldi Gabriella csontkovács és gyógymasszőr Budán, a 12. kerületben, a Hertelendy Szépségszalonban fogadja vendégeit. A szalonban számtalan kezelés választható ,mint például: súlycsökkentő masszázs terápia, zsír égető masszázs ultrahangos kavitációs készülékkel, SMS mikro-vákuum technológiával, mély-meleg terápiával és bodywrapping-gel, svéd masszázs , problémaspecifikus gyógy masszázs, nyirokkeringést élénkítő nyirokmasszázs, energetizáló talp masszázs. A különböző testkezelések hatékonyan hozzájárulhatnak például a bőr-, és kötőszövet feszesítéséhez vagy a körméret csökkentéséhez.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)