Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

masszőr

Svédmasszázs elérhető áron

Tudta Ön, hogy már az ókorban is létezett a svédmasszázs? A speciális masszázs típus mai formában azonban jóval később alakult ki, s áll ma is a gyógyulni, kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. A svédmasszázs nem csak az alvászavarok leküzdésében segít, hanem segítségével közérzete jobb is jobb lehet.

Profi masszőrt keresel Budapesten?

A nyirokmasszázs az egyik specialitása masszőrünknek, aki kedvező árakkal dolgozik, és Budapesten házhoz megy! amennyiben a váll és csontrendszer szorul helyrerakásra, akkor is számíthatsz rá, hiszen csontrakó masszázs tay yumeiho táltos csigolyák, váll és csontrendszer helyreállítása is jelen van azok közt a masszázsok közt, amelyekkel vár.

Budapesti szuper masszőr!

Masszőr a fővárosban házhoz is jön akár, hiszen egy olyan masszőr, aki komolyan végzi a dolgát, az nem hezitál, hogy igényre elmenjen-e az adott igénylőhöz vagy sem. Ha Te is érdeklődtél már masszőrök után, de eddig sajnos nem találtad meg, amely komplex szolgáltatást biztosított volna Neked, akkor a weblapunkon keresd most a megoldást.

Masszázs szolgáltatások, svéd masszázs, talp masszázs

A masszázs a legelőkelőbb gyógyászatok között foglal el előkelő helyet. Bár a masszázs már i.e. 5500 körül is létezett, az ókori görög kultúrában pedig a kor legnagyobb orvosa, Hippokratész is elismert gyógymódnak tartotta, Európában viszont csak a XIX. században terjedt el, mikor egy svéd gyógytornász, Per Henrik Ling továbbfejlesztette bizonyos fogásait. Ez a svéd masszázs.

Masszázs Budapest

Kristály masszázs: svédmasszázs, gyógy masszázs, nyirokmasszázs, talp masszázs, fogyasztó, zsírégető masszázs terápiák Budapesten: Budán, a XII. kerületben, a Hertelendy Szalonban.

Kinek ajánlott a gyógymasszőr képzés?

"Mi is pontosan a masszőr feladata? Kiből lesz jó szakember? Mire kell figyelni az elején? Hogyan képezhetjük magunkat?
Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ ezeken az oldalakon.
A masszőr az a személy, aki érintésével képes enyhíteni a páciens fájdalmait, oldja a stresszt, nyugtatja a partnerét és elősegíti az egyes szervek gyógyulását.
Mielőtt e pálya mellett döntenél...

Masszázstanfolyam, és a gyógymasszőrré válás

Egy jó masszőrnek lenni életforma, nem csupán egy foglalkozás. Tulajdonságai közé tartozik elsősorban a megbízhatóság. Fontos, hogy vendégei számára olyan környezetet teremtsen, hogy a vendég félelem érzetét feloldja bármilyen problémának tűnő csekélység miatt.

Gyógymasszázs

Jöjjön el hozzám egy frissítő aromaterápiás masszázsra, vagy gyógymasszázsra. Az óra végén meglátja okkal fittebb, és felfrissültebbnek érzi magát, mint előtte. A heti fáradalmait kimasszírozom végtagjaiból és testéből. Nem lesz kellemetlen fájdalom érzete a kezében vagy a lábában. Ha a háta fáj, akkor annak fájdalma is csökkenni fog az általam alkalmazott gyógymasszázsnak köszönhetően.