Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Mennyire hasznos egy ruhásszekrény?

Ahhoz, hogy ruháinkat megfelelően, rendezetten, és átláthatóan tudjuk tárolni, szükség van egy ideális méretű, nagy pakoló résszel rendelkező ruhásszekrényre. Ha nem jól választunk, és túlzsúfoljuk, hamar káosz alakul ki, és a ruháinkon is megfigyelhetőek lesznek a gyűrődések. A megviselt ruhadarabok nem éppen nyújtanak szép látványt, pedig fontos, hogy jó benyomást keltsünk, ha kimegyünk az utcára.

A lakás adottságaihoz mérten vehetünk kisebb, vagy nagyobb méretű ruhásszekrényt, különféle anyagokból, különböző mintákkal, színekkel, de még formában is lehetnek eltérőek. Egyre elterjedtebbek a tolóajtós ruhásszekrények, de a kinyitható ajtóval ellátottak is keresettek még.

Igyekezzünk olyan stílusút választani, ami passzol a szoba kialakításához, vagy akár gondolkodhatunk egy szép garnitúrában, ezáltal biztosítva lesz, hogy illeni fognak egymáshoz az egyes darabok.

A gyerekszobába ugyancsak külön tehetünk ruhásszekrényt, hogy ne keveredjenek a ruhák, illetve így jobban átlátjuk gyermekünk ruházatát, és könnyebb megállapítani, hogy mely öltözékekből keletkezett hiány.

Fiókok mindenképp legyenek a ruhásszekrény valamelyik részén, hiszen a fehérneműk, zoknik, és az egyéb kiegészítők tárolására ez a megoldás a legideálisabb.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)