Megveszed a fenyőbútorodat, de mikor beérik, nem tetszik a színe?

Előfordulhatnak ilyen jellegű problémák is, viszont erre csak azt tudom mondani, hogy a hibát ne a fenyőbútorodban és ne is önmagadban keresd, hanem csak és kizárólag az üzletben dolgozó értékesítőben.

Szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy minden fenyőbútort forgalmazó boltban van, legalább egy kiállított darab komód, vagy polc, vagy bármilyen fenyőbútor, ami már érett színnel rendelkezik! Nem minden vásárló van tisztában ezek érési folyamatával, egyáltalában azzal, hogy létezik ilyen, hogy érési folyamat.

A válasz igen, létezik, és ezekről nem árt tájékoztatni a vásárlókat, mert nem mindenkinek evidens!

A fenyőbútorok legyártáskor teljesen világos, a vaj színéhez hasonló színben érkeznek és függően attól, hogy milyen intenzitással éri őket napfény, szép lassan (éveket is igénybe vehet) eléri a sárgásbarna színt, mely adja az igazán tiszteletre méltó, tekintélyt parancsoló karakterét a fenyőbútorodnak.

Amennyiben ez neked nem megfelelő, csak az új színe, jobb, ha a pácolást választod! Én mindenképp elgondolkoznék ezen.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus