Rabbit Futárposta

Futárjaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és tesznek eleget az Ügyfeleink kéréseinek. A Rabbit futárszolgálat Nem bízza a véletlenre.

EGY TAPASZTALT FUTÁRRAL SOKKAL HAMARABB, IDŐBEN ÉS AMI FONTOS BIZTONSÁGBAN ÉRKEZIK MEG A CSOMAGJA. CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÉS CSOMAGKÜLDÉS VERHETETLEN ÁRAKON, FUTÁRSZOLGÁLAT BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN!
ÁRBAN, GARANCIÁBAN A RABBIT FUTÁRPOSTA A LEGJOBB EZT ELHIHETI.
Ez a két feltétel határozza meg legjobban az Ügyfelek választását, de ezek közül is első sorban az ár érték arány.

SZOLGÁLTATÁSAINKAT VAGYIS A CSOMAGSZÁLLÍTÁST ÉS CSOMAGKÜLDÉST A MOTOROS ÉS AUTÓS FUTÁRJAINK A PIACNAK MEGFELELŐEN A LEHETŐ LEGKEDVEZŐBB ÁR ÉRTÉK ARÁNYBAN NYÚJTJÁK.
Vannak olyan esetek, amikor egy tapasztalt futár sem tud elkerülni, ha egy balszerencse folytán sérül a csomagja.

ÉPPEN EZÉRT CÉGÜNK A SÉRÜLT CSOMAGOKRA TELJES KÖRŰ GARANCIÁT VÁLLAL!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus