Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Melyek a legelterjedtebb nyomtatómárkák?

A nyomtatók piaca már nem termel annyi jövedelmet, mint 10 éve, mivel egyre több országban térnek át az elektronikus dokumentumok használatára. Ennek ellenére azért még mindig rengetegen vásárolnak printereket, legyen szó magánszemélyekről, vagy irodákról. Azért íródott ez a cikk, hogy jobban megismertethessük a legelterjedtebb nyomtatómárkákat Önnel és talán segíteni is tudunk, hogy milyen márka termékekét válassza.

A HP márkát gondolom nem kell bemutatni, nem nagyon tudunk olyan szegmenset kiemelni az elektronikai iparágból, ahol nem lennének jelen. Számos típussal rendelkeznek, így biztosan Ön is meg fogja találni az igényeihez legjobban igazodó nyomtatót. A HP az átlagos szintet hozza, nem kell tőle várni semmi eget rengetőt, egyszerűen csak működik. Átlagos nyomtatóhoz átlagos ár és teljesítmény is társul.

Következő két „versenyzőnk” az Epson és Canon. Hasonló karakterisztikával rendelkezik ez a két nyomtatógyártó, mivel általánosságban elmondható, hogy az átlagnál kicsit drágább, de jobb minőségű nyomtatókat gyártanak.

Ezek lettek volna a legelterjedtebb nyomtató gyártók. Kattintson a fentebb közölt linkre és tudjon meg többet, illetve ha kiváló minőségű utángyártott tintapatron termékeket szeretne vásárolni, akkor a linkre kattintva megteheti.

Még nincs szavazat