Miért válasszunk utángyártott tintapatront?

Ha nem akar több tízezer forintot elkölteni a nyomtatója újratöltésére, akkor mindenképpen az utángyártott tintapatront javasoljuk Önnek. Sokféleképpen tudjuk újratölteni kiürült tintasugaras nyomtatónkat. A legegyszerűbb, de egyben legdrágább módszer, az eredeti patron megvétele, ami olcsóbb nyomtatóknál igencsak drága mulatság lehet, de még a drágább printereknél is bajban lehetünk. A tintapatronok utántöltése nem annyira ajánlott, mert rendkívül visszaeshet a minőség, illetve akár a nyomtatónk életidejét is lecsökkentheti. Szerintünk a legjobb megoldás az utángyártott tintapatron beszerzése.

Ezeket a nyomtatókellékeket az eredeti kellékek tervei alapján készítik el külső gyárakban. Nem kell aggódnia, mivel a minőség és tartósság szinte azonos az eredeti kellékekkel. Mostanában már az utángyártott kellékek gyártói rájöttek, hogyan játsszák ki a chippelt kellékeket, így már a legújabb nyomtatóknál is választhatjuk ezt az utánpótlást. Próbálja ki legalább egyszer, ígérjük, nem fogja megbánni!

Minősítésed: Nincs Átlag: 4.8 (5 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus