Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Műköröm minták

A műköröm minták a megoldásokat jelentik a számunkra, amelyekkel megvalósíthatjuk elképzeléseinket. De sok olyan téma is a köré csoportosul, ami igazán hasznos lehet, ha együtt látjuk, ha mindegyik részével azonos módon vagyunk tisztában. Ezért akár a díszítőkről legyen szó,akár a különféle műköröm minták megjelenéséről és az ötletes megoldások hasznosításáról a lényeg, hogy minden lehetséges megoldást a magunknak tudjunk, s akkor használhassuk, amikor csak akarjuk. Új ötletek megvalósításához és azok megalapozásához.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus