Munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem Firebox Kft.

Munkánk alapelvének tekintjük, hogy az általunk Magyarország egész területén nyújtott munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szolgáltatás eredményeképp a munkahelyeken az ember, a munkaeszközök és a munkakörnyezet kapcsolata a munkavégzés során harmonizáló egységet alkosson és megteremtődjön a biztonságos munkavégzés valamennyi feltétele.

Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területeit átfogó tevékenységünket a kisvállalkozásoktól és középvállalkozásoktól kezdődően az irodaházakon keresztül a termelő gyárakig bezárólag minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. Szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a témával foglalkoznia.

A Fire-Box Kft teljes körűen látja el a vele jogviszonyban lévő vállalkozások tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi feladatait. Az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése (pl. képernyős munkahelyek) minőségpolitikánk szerint megkívánják a kellő hozzáértéssel rendelkező, az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő munkatársak alkalmazását.

Tapasztalataink szerint a cégeknek gondot jelent a tűzvédelemhez, munkavédelemhez és környezetvédelemhez kapcsolódó szakirányú szolgáltatások igénybevétele, a megfelelő szakszolgáltató kiválasztása, illetve a közben felmerülő speciális egyedi igények megoldása.

Az elmúlt 10 év alatt számtalanszor találkoztunk ilyen helyzettel. Éppen emiatt már külön szakreferensekkel rendelkezünk, akik jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött képesek gyorsan és precízen megoldani a megbízások során felmerülő tevékenység-specifikus problémákat, mint például mint a kockázatelemzés, tűzvédelmi szabályzat készítése, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzatok készítése, készülékek felülvizsgálatának intézése, OTSZ alapján Tűzvédelmi Szabályzat készítése.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus