Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

3+2+1 ülőgarnitúra többféle szövet és bőr kivitelben

Minőségi 3+2+1 ülőgarnitúra vásár most 15%-ék kedvezménnyel egészen Karácsonyig! Gyere és használd ki ezt a remek alkalmat, hogy még az idén otthonodba kerülhessen álmaid garnitúrája!

Minőségi 3+2+1 ülőgarnitúra kombinációink kényelmet és kellemes megjelenést biztosítanak az otthonos lakáshoz. Az egyedi gyártású ülőgarnitúráink elégedettségét az Elefánt Bútorház garantálja! Kiváló alapanyagok és a gyártás során használt technológia biztosítja, hogy hosszú ideig élvezhesse a család minden tagja az ülőgarnitúrát.

Oldalunkon nemcsak ízelítőt kaphatsz az általunk gyártott garnitúrákból, de tippekkel is megpróbáljuk segíteni a garnitúra választásod.

Nézzél be budapesti bemutatótermünkben és válassz kedvedre a 3+2+1, bőr, szövet, sarok, és amerikai ülőgarnitúráink közül. Választásodat hozzáértő több évtizedes múlttal rendelkező kedves kollégák segítik.

Címünk: Pepita Elefánt Bútorház, 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 61-65.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)