Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Nyílt innováció

A nyílt innováció kifejezés egy olyan módszertanra utal, amely megreformálja az innovációs folyamatokat. A piaci környezet dinamikus és egyre gyorsuló változása, a folyamatos technológiai újításoknak köszönhető kihívások versenyelőnyt hoztak azon cégek számára, ahol a döntési, és innovációs folyamatok gyorsan végbemennek. Azonban a multinacionális cégek, mamutvállalatokra ez idáig nem volt jellemző, ellenben a gombamód szaporodó startup vállalatokra igen. A nyílt innovációkifejezésen tehát azt értjük, hogy a startup gyorsan reagáló innovációs metodikáját beültetjük a nagyvállalatok fejlesztési környezetébe. A nyílt innováció befogadja és beépíti a kívülről származó hasznos ötleteket, és újításokat, míg a cégen belüli egyedi ötletekkel is operál.

A startup módszerek implementálása megvalósulhat ráadásul úgy is, hogy magát a startup céget veszi meg, vagy ebbe fektet bele a nagyvállalat, segítve ezzel annak pénzügyi stabilitását, míg a startup lendületét átveszi a multi. Egyébként a nagyvállalatok startupokba való beruházását, bevásárlását startup inkubációnak nevezzük.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)