Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

PAG-NET Informatikai Bt.

Mi már több éve vagyunk jelen országunkban. Ellenben most már csak és kizárólag az internet használata alatt jutunk munkához. Igazi, ami igaz, a mai világunkban már nagyon sokan készítenek weboldalakat, webáruházakat, sőt még keresőoptimalizálással is foglalkoznak, más néven seo; De a szolgáltatás minőségén nagyon is sok múlik. Nos tehát, szeretnénk még mindig a felszínen maradni.

Weboldalak elkészítése alatt a következőket értjük; az igényeknek megfelelően szoktuk elkészíteni a weboldalakat, de az árakat is e tendenciák alapján szoktuk megállapítani.

Ugyan ez vonatkozik a keresőoptimalizálásra is. Miszerint vannak oldalak, amiket szinte egy, másfél hónap alatt hozzuk fel a keresőrendszerek második, első oldalának tetejére, aljára. De vannak olyan oldalak is, amiket hónap alatt tudunk csak felvinni.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)