Socialnetworks.blog.hu – Myrtis Creative

A social.net.works. a Myrtis Creative munkatársai által szerkesztett blog. Social media ügynökség révén naponta találkozunk érdekes, elgondolkodtató, vicces, kreatív vagy éppen botrányos példákkal. Küldetésünknek tekintjük, hogy e tapasztalatokból kiindulva leszűrjük a konzekvenciákat, majd meg is osszuk veletek, közösségi média iránt érdeklődő felhasználókkal. Tudatosan kialakítva ezzel egy olyan közösséget, amelyben adunk egymás véleményére, javaslatokkal, építő jellegű kritikákkal támogatjuk egymás gondolatait. Büszkék vagyunk arra, hogy látni véljük az érem mindhárom oldalát, még azt a vékony kis csíkot is, amiről sokan megfeledkeznek a szakmában, de nélküle a másik kettő egyszerűen nem létezik. Az a célunk ezzel a bloggal, hogy ti is lássátok és végiggondoljátok, mi mozgatja meg a manapság a web2.0 rajongóit és mitől válik felhasználók tömege igazi közösséggé.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus