Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szállás Harkány

Szállás Harkány: a baranyai fürdőhely turizmus honlapja. Foglaljon a Szállás Harkány weboldalon, mi azonnal visszaigazoljuk a tranzakciót. A helység talán legöregebb és legkedveltebb gyógy központ az országban és Pécstől körülbelül huszonöt kilométerrel, a Villány-Siklós borvidék közelében fekszik. A harkányi fürdő vize egész Európában hungarikumnak számít. Laborban igazolt, hogy kiválóan alkalmas ízületi betegségek, nőgyógyászati megbetegedések, illetve bőrbetegségek gyógyítására. A helység Magyarország, azon belül is Baranya megye déli részén terül el. 8 km-re fekszik a horvát határtól. Nevének származása nagy valószínűséggel Töhötöm vezér gyermeke, Horka nevében keresendő. Harkány Baranya és Magyarország egyik legpopulárisabb gyógy központja. A termálvíz áldásos hatása, a kiváló földrajzi helyzet és a kedvező, csaknem mediterrán jellegű klíma hatalmas szerepet játszott a város fejlődésében. Két borvidék mellett terül el. A Fehér- és Villányi-Siklós bor utak az év bármely szakában várja a gasztronómiai élvezeteket szerető turistákat.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus