Szerver Megoldások

Szerver Megoldások kft. megkönnyíti az életét, ha szerverét nem tudja elhelyezni vagy szerver karbantartása okoz gondot megtalálta az önnek megfelelő céget. Egy szerver hosting üzemeltetése meglehetősen összetett dolog, hiszen a cégeknek gyakran teljesen eltérő igényeik vannak mind a rendelkezésre állást, az erőforrásokat, illetve az adatbiztonságot illetően. A vállalatok számára ezek a szempontok amelyek meghatározóak a szerver hosting szolgáltatásnál. Szerverét légkondicionált szerverszobában helyezzük el állandó áramellátással és internettel, biztonságba tudhatja egész napos operátor felügyelet alatt. Amennyiben nem rendelkezik saját szerverrel van lehetőség gép(ek) bérlésére és új szerver összeállításában és konfigurálásában is állunk rendelkezésére. Szerver hosting szolgáltatásunk közvetlenül gigabites porton keresztül kapcsolódik a BIX gerinchálózathoz valamint állandó magas nemzetközi sávszélességgel biztosítjuk a folyamatos internetkapcsolatot. Cégünk ezek mellett foglalkozik tárhely, e-mail tárhely, domin és Windows konfigurálásával. Lehetőség van virtuális szerverbérlés, ami a legegyszerűbb és kényelmesebb önnek.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus