Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Magyarszaknévsor blog oldal linképítés

Egy igen érdekes blog oldalról van szó, ahol friss és érdekes cikkeken kívül és keresőoptimalizálás található meg. Bár az előtt inkább egy fajtatudakozó rendszerként üzemelt ez a weboldal, de most már inkább csak hírekkel találkozhatunk. Röviden, tömören a Magyarszaknévsor oldalán vállalkozásokkal volt szerződésünk, miszerint a megbízóink a legfőbb tevékenységeit is megadhatta és azon kívül a telefonos és az internetes elérhetőségét is. Ez a fajta megjelenés már nem működik. Ezért egy blog oldallá történő átalakítása után már friss tájékoztatásokkal is találkozhatnak az oldal böngészői. Ha bármi fajta kérdése lenne az oldalunkról, arról bővebben olvashatnak az oldalunk meglátogatása alatt is. Sőt, még a véleményüket is leírhatják az oldalon történő hírek elolvasása után is. Ne feledjék. A legfőbb tevékenységünk a linképítés és a keresőoptimalizálás elvégzése a Magyarszaknévsor blog oldalán, aminek köszönhetően a megbízók oldalának látogatottsága növekedni fog.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus