Szoptatós párnák

Egy gyermek érkezése csodás dolog a szülők életében, ugyanakkor nagy felelősséggel is jár. Még a kicsi érkezése előtt számos dolgot be kell szerezniük, hogy minden a rendelkezésre álljon, amikor itt az idő. A várandósság időszaka is meglehetősen izgalmas, de sokszor adódhatnak kellemetlenségek, ilyenek például a rosszullétek vagy a növekvő pocak miatt kialakult kényelmetlenebb helyzetek, hiszen ilyenkor nem könnyű megtalálni az ideális pozíciót. Viszont ma már rengeteg minden kapható, ami megkönnyíti a leendő édesanyák mindennapjait, ide sorolhatjuk a szoptatós párnákat is.

A szoptatós párnák nem csak az etetéseket teszik egyszerűbbé, hanem a terhesség ideje alatt is jó szolgálatot tesznek, mivel segítenek a pocak megtámasztásában, ezáltal a kismama gyorsabban megtalálja a komfortos pozíciót. A későbbiekben a baba is nagy hasznát veszi majd, azon kívül, hogy nyugodtan pihenhet rajta, még a mászás és az ülés elsajátításában is a segítségére lesz. Az enyhén ívelt forma teljes mértékben felveszi a baba és a mama testének az alakját, ezt a párnában lévő polisztirol golyócskák is elősegítik. Ezen kívül a nyakunkat is ellazítja fekvés közben.

A minőségi szoptatós párnák anyaga abszolút bőrbarát, hogy még véletlenül se okozzanak bőrirritációt. Egy szoptatós párna használható tehát pihenéshez, etetéshez vagy akkor is, ha csak kényelembe akarjuk magunkat helyezni a picivel.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus