Tárhely

A Domain regisztrációk árában 3db független névszervert, SPAM és vírusszűrő MS bejegyzést,ingyenes DNS módosítást, Domain átirányítást tartalmaz.
Szervereinken INTERWORX vezérlőpanel van. Tárhelyeimet napi biztonsági mentéssel, tartalék mail szerverrel, külön vírus- és spamszűrő szerverrel, 100 Mbit/s belföldi internet kapcsolattal, Min. 10 Gbit külföldi internet kapcsolattal, 24/7 Szerver monitorozással szolgáltatjuk.Bővebb ismertető tárhelyinkről : MySql / PostggreSQL adatbázis támogatás. Korlátlan e-mail cím,
CMS támogatottság (pl: Joomla, Drupal, Wp ),
Korlátlan hozzáadott domain-ek,Korlátlan aldomain-ek,Korlátlan e-mail aliasok / Forwarderek,Korlátlan Külön FTP kapcsolatok,PHP 5,MySQL 5,PHPmyAdmin hozzáférés,PHPPgAdmin hozzáférés,SSI,gd/iconv/session/zend/ImageMagic(..),Webmail / POP3 / IMAP / SMTP ,Korlátlan e-mail listák,Korlátlan automatikus e-mail válaszolók,Szerver oldali napi adatmentés,FTP / Web részletes statisztika (aldomainre is),Vírus és SPAM szűrés,Egyéni hibaoldalak,Jelszó védelem.Választható tárhely méretek : 100 MB, 450 MB, 1GB, 2GB

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus