Téli gumi, négyévszakos gumi - online webáruház!

Téli gumit, vagy négyévszakos gumit keres szezon előtt?

Nálunk megtalálja az ön számára leginkább megfelelő téli és négyévszakos gumiabroncsát gépjárművére.
Személyautóra, kisteher járműre bőséges méret és márka választékkal biztosak vagyunk benne, hogy webáruházunkban megtalálja az ideális gumiabroncsát, amivel éveken keresztül biztonságosan vezethet ősztől tavaszig.
Webáruházunkban, többféle neves gumigyártó szinte teljes palettáját kínálatban tartjuk, azonnali készletről elérhető termékkel várjuk ügyfeleinket. Folyamatos akcióinkat érdemes figyelni, 24 órás akcióink keretében, rendkívüli árakkal kínáljuk termékeinket vásárlóink részére.
Weboldalunkon, könnyen és egyszerűen tájékozódhat aktuális elérhető kínálatunkról, valamint termékeinknél bővebb ismertetőt is talál. Ez részben megkönnyíti a vásárlást így.
Ne feledje, hogy a nyári gumiabroncsok már 7 Celsius fok alatt is másképp viselkednek, menettulajdonságaik megváltoznak.
A téli gumi használatot és annak cseréjét már érdemes időben elvégeztetni, +7 fok alatt már érdemes átszereltetni a téli gumit, mert nyári gumik másképp viselkednek, menettulajdonságaik megváltoznak., balesetveszélyessé válhatnak.

Ajánlatunk cégeknek, flottakezeléssel:

- gumiabroncs szerelés és centírozás;
- gumiabroncs tárolás;
- személy; kis- és nagyhaszongépjármű teljes körű kezelése.

Miért érdesem minket választani?

Alacsony, versenyképes árak
Gyors, azonnali készletről
Azonnali vásárlás, regisztráció nélkül
Garancia
Országos kiszállítás, akár díjmentesen
Több mint 10 év szakértelem, és profi ügyfélkezelés
Megbízható márkás termékek
Folyamatos akciók

Raktárról, azonnali kínálatunkból:

Kleber Krisalp HP3, Goodyear UltraGrip 8, Continental WinterContact TS850P (WinterContact TS 850 P) Kleber Transalp 2, Firestone Vanhawk Winter, Nexen Winguard WT1, Hankook RW06, Hankook Winter I*cept RS W442 (Hankook W442) Kumho WP51 (Kumho WinterCraft WP51), Bridgestone Blizzak LM001 (Bridgestone LM001) téli gumi, négyévszakos gumi és egyéb márkás gumik készletről, megfizethető áron!

https://www.auto-stop.hu/bridgestone-blizzak-lm001

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus