Valódi japán minőség = Fujitsu klíma

A Fujitsu klíma mellett természetesen a legnyomósabb érv egyszerűen a valódi japán technika, mely japán minőséget is takar. Nem egyéb ázsiai vagy kelet-európai országokban készül, mint ahogy történik a többi márkás és valódi japán klímaként feltüntetett termék esetében. Ezért is jár a Fujitsu klíma mellé akár 10 év garancia!

A Fujitsu klíma minőségi berendezései A–A+++ energiahatékonysági besorolása, inverteres klíma kivitele és csendes működése a klímaberendezések között is kiemeli a márkát.

A klímákban alkalmazott magas szintű technológia miatt a klímák energiatakarékosak, így a sok-sok év alatt sok-sok pénzt spórolhatnak Önnek, más klímákkal összehasonlítva.

A csendes működés segíti az Ön otthonát is kényelmessé és komfortossá varázsolni. Az inverternek köszönhetően a szabályozás nagyon precíz, széles tartományban használható, és rendkívül csendes. Alig lehet észrevenni, ha szobánkban egy Fujitsu klíma működik. További nagy előnye a tartósság, az ergonomikus és kellemes dizájn, illetve a kedvező ár-érték arány.

A legjobban keresett split klímák mellett megtalálható kínálatukban a kazettás, légcsatornázható, parapet és a multi inverteres klíma típusok is.

A klímaberendezések szűrő rendszerei rendkívül hatékonyak, képesek az áramoltatott levegőt jelentősen megszűrni, ezáltal friss, tiszta levegőt juttatni a helyiségbe, sőt, ionizálják is azt.

A Fujitsu klíma ajánlható mindenkinek, akinek a minőség fontos az életében. A hosszú garancia és az extra funkciók Önt is garantáltan elégedetté teszik! Keressen minket új Fujitsu klímájáért! http://www.klima-budapest.eu/fujitsu.html
info@klima-budapest.eu

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus