Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Webkamerás munkavégzés

A tinédzser évek végén járó Főiskolás, Egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk cselekvő munkavégzésére. A vállalkozás webkamerás munkakörbe keres alkalmazottakat. A munka elvégzése megbeszélés alapján történik meg, akár az éjszakai órákon is részt vehetünk az irodában. Félre értés ne essék, ez egy teljesen tökéletes munkahely, nagyon kedves munkatársakkal, valamint kis konyhával, ahol kényelmesen fogyaszthatjuk el az élelmiszerünket. Kávé készíthető ezen a munkahelyen, de ne feledjék, néha pénzzel is hozzá kell járulni a termék megvásárlása miatt. Minél több munkát vállalnak annál nagyobb fizetés kaphatnak.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus