Vikker homoktövis termékek

"Homoktövis webáruház az természetes gyógymódok, a természetes gyógynövények rajongóinak. Vásárold meg nálunk a homoktövisből, ebből a csodálatosan egészséges növényből készült árukat. Ha fontos számodra az egészségmegőrzés, az immunerősítés, akkor neked a homoktövis termékek lesznek a nyerők számodra. Mire való még ez a gyógynövény: nagy mennyiségűelőnyös hatású hatóanyagot tartalmaz, immunerősítő hatása van, lassítja az öregedést, segít legyőzni a betegségeket és megőrizni egészségedet. Késlelteti az öregedést, megerősíti a szervezetet a betegségek illetve műtétek után, regeneráló hatása van, könnyíti az anyagcserét és a testsúlyt. Segíti a bőr hidratálását, allergia ellenes.
Nagyon magas vitamintartalmú, C-vitamin tartalma tízszerese a citroménak, A vitamin és E vitamin, a benne lévő sokféle flavonoid antioxidáns, olajában vannak az omega 3, omega 6, omega 7, omega 9 zsírsavak, és sok nyomelem.
A homoktövis egy remek immunerősítő gyerekeknek is, nekik is ajánlott.
Készítményeink a homoktövis olaj, a homoktövis velő, a homoktövises almalé, a homoktövis húsliszt, illetve a homoktövis tea amelyeket webáruházunkban meg tudsz vásárolni.
A Vikker homoktövis termékek Vikker Géza homoktövis őstermelőnek köszönhetők, a Vikker család blogazdálkodást végez, nemsoká hivatalosan is elérik a bio homoktövis címet. A homoktövis blogban számos izgalmas információt megtudhatsz a homoktövisről. "

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus