Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Extrém energiatakarékos ház egyenlő passzívház!

Új ház építése nagy kihívás. Számos szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy egy harmonikus, biztonságos otthont teremtsünk. Gondos tervezés szükséges új házunk tájolásának, kialakításának, felszereltségének meghatározásához. A cél egy olyan egységes rendszer kialakítása, ami tökéletesen igazodik a leendő lakók életmódjához, elvárásaihoz. Mindezt úgy célszerű megtenni, hogy új házunk fenntartási költségei se terheljék meg nagyon a pénztárcánkat.

Megoldás a passzívház!

Passzívház tökéletes otthont biztosít, amely az extrém energiatakarékosságával csupán csekély mértékben terheli környezetünket, nem úgy, mint egy hagyományos ház. Ezzel együtt a passzívház fenntartási költségei is jóval alacsonyabbak, ugyanis többnyire megújuló energiát hasznosít a fűtésre, hűtésre. Tökéletes szigetelése révén pedig télen-nyáron kellemes atmoszférát biztosít egy harmonikus otthon számára.

További információkat tudhat meg a http://www.passzivhaz.com/Passzivhaz.aspx weboldalon!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)