Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

ÁFA ellenőrzés és vámjog | Dr. Somos Géza

Rengetegféle bonyolult jogszabály merülhet fel, ha vámjogról beszélünk. Olyan jogi megfogalmazásokkal találkozhatunk, melyeket az átlagember fel sem fog rendesen. Ezekben az esetekben szinte mindig szükségünk van egy ügyvéd közbenjárására. Fontos, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkező ügyvédet válasszunk, aki már jó sok sikeres ügyön túl van és olyan tapasztalattal rendelkezik, mely kiemeli az átlagból. Dr. Somos Géza megfelel minden követelménynek, ami előbb le lett írva. A vámjogon kívül még adójoggal is foglalkozik, folyamatosan ad tippeket és megoldásokat az Adózóna magazinnak, valamint Magyarország 100 Legjobb Ügyvédei közé is beválasztották. Ha egy igazán tapasztalt vámjogászra vágyik, akkor Dr. Somos Géza a maga embere!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus