Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Masszázstanfolyam, és a gyógymasszőrré válás

Egy jó masszőrnek lenni életforma, nem csupán egy foglalkozás. Tulajdonságai közé tartozik elsősorban a megbízhatóság. Fontos, hogy vendégei számára olyan környezetet teremtsen, hogy a vendég félelem érzetét feloldja bármilyen problémának tűnő csekélység miatt. Elsődleges szempont, hogy a masszőr teljesen tiszta utat teremtsen a vendég és saját maga között, hogy a masszázs teljesen az együttes odaadás jegyében teljen. A jó masszőrnek, nincsenek, lelki gondjai ez által tud fájdalommentesen dolgozni, fő célja, hogy az alany jól érezze magát. A masszőrkultúra már időszámításunk előtti időkben is igen fontos szerepet játszott az élet bizonyos problémáinak megoldására. Időszámításunk előtti időkben a harcba induló és ott megsebesülő férfiak kezelésére szolgált. Léteznek különböző gyógy masszázsok is, amik elsősorban stresszoldásra és feloldhatatlannak tűnő lelki problémák megoldására is szolgálnak. A masszőrtanfolyamokon a különböző technikák elsajátítására tehetünk szert.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus