Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Nem csak a jobbkezeseké a világ: speciális eszközök balkezeseknek

Miért van szüksége speciális eszközökre a balkezeseknek?
Balkezesként sokszor kihívás megtalálni azokat az irodaszereket, írószereket és iskolaszereket, amelyek megfelelő kényelmet és biztos fogást biztosítanak.

Miért van szükség speciális eszközökre a balkezeseknek?

A világ túlnyomó része jobbkezesekből áll, de nem szabad megfeledkeznünk bal kézzel kreatív társainkról sem.

Ha a balkezesek körét erősíted, egyre inkább felmerül benned az igény, különösen az írószerek és irodaszerek komfortos használatára.

A hagyományos eszközök gyakran nem felelnek meg a kényelmi és biztonsági szükségleteidnek -
beleértve a tollak és ceruzák helytelen fogását, a kéz és a kar fájdalmát és egyéb kellemetlen érzést.

Szükséged van olyan speciális tárgyakra, amelyek megkönnyítik a munkád, vagy az iskolában eltöltött időt. Nem mellesleg hatékonyságod és produktivitásod szempontjából sem mindegy, hogy mennyire állnak kézre a gyakran használatos eszközök.

Jobbkezes társaidra tervezett irodaszerek és írószerek használata küzdelmet jelenthetnek számodra. Ezek a problémák akadályozhatják eredményességedet munkavégzés vagy tanulás közben.

A megfelelő eszközök kiválasztása azonban nemcsak a kényelmi és biztonsági szempontokra korlátozódik. Szerepet játszik az önbizalmad megerősítésében, és kreativitásod kibontakoztatásában is.

A speciális balkezes irodai és íróeszközök használata lehetővé teszi, hogy magabiztosan dolgozz és megmutasd tehetségedet.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus