Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Mi az a neurálterápia?

A neurálterápia lényege, hogy a testben található gócok beinjekciózásával szüntetik meg a területre kiható fájdalmat. Egy kezelés maximum 30 percig tart és végeztével a fájdalom elmúlik. Beszélhetünk fogról, vállfájdalomról, csípőfájdalomról a neurálterápia mindegyikre kiváló megoldást jelent. Egy kezelés többször is megismételhető, mivel egy alkalom után valószínűleg nem fog elmúlni teljesen a fájdalom és egy idő után visszatér, de több kezeléssel végleg megszüntethető a fájdalom.

Ötféle alkalmazási formája van a neurálterápiának, melyek a következők: Lokális és trigger pont infiltráció, szegmentális terápia, regionális terápia, szisztémás infúziós terápia, és zavaró mezők terápiája. Sokáig nem ismerték el ezt az eljárást, azonban a sikeres kezelések igazolták a hatékonyságát és Magyarországon 1997-ben fogadta el, hogy ez egy működő eljárás.

Alkalmazásához megfelelő injekciós technika és szakszerű kivizsgálás szükséges.

Dr. Kovács Zoltán nőgyógyász neurálterápiával is foglalkozik. Olvasson róla többet a linkre kattintva!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus