Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

vendégház

Szallasbalaton.hu

A Balaton-felvidék napsütötte lejtőin nagyon sok szőlőt valamint gyümölcsöt termesztenek. Nyáron a szuper, meleg időjárás, az északnyugati fuvallatok által terelgetett vitorlások, a nagyon klassz táj megnyugtató hatással van a pihenő emberekre. Ha szállás Balatonon jussunk mi az eszedbe! A Nádas vízparti vendégház Balatonmáriafürdő üdülő övezetében fekszik, vedd bérbe már ma!

Szultán Domb Vendégház Kőszegen

Szeretne pihenni? Elvonulni a nagy város zajától? Vendégház Kőszegen, a Szultán Domb tetején ahonnan csodás kilátás nyílik a városra, reggelente madárcsicsergésre ébredhet, és nincs állandó szomszéd 500 méteres körzeten belül, tehát a nyugalom garantált. Azonban a közelben mégis rengeteg kiránduló hely és látnivaló található.

Vicolo Vendégház Kaposvár szívében

A Vicolo Vendégház Kaposvár belvárosában az Ady Endre utca 15. szám alatt várja vendégeit. A fő utca közelsége miatt a nálunk megszálló vendégek egyből bekapcsolódhatnak Kaposvár kulturális életébe. A város főterén (mely szállásunktól kb. 200 méterre található) rendszeresek a kulturális-, gasztró-, és zenei rendezvények.

Vendégház Püspökladány

Vendégházunk Püspökladányban, a gyógyfürdőtől 200 méterre, igazi kertvárosi környezetben helyezkedik el. Családoknak, kisebb baráti társaságoknak ideális kikapcsolódási teret biztosít. Reméljük, oldalunkon megtalálja a szórakozási, kikapcsolódási, pihenési, regenerálódási lehetőséget, és hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük. Kívánságra táj-jellegű ételekkel szolgálunk.

Olcsó szállások

Célkitűzésünk, hogy egy helyre, egy honlapra gyűjtsük össze Magyarország összes szállását. Honlapunkon bármit megtalál, a több csillagos szállodáktól egészen a falusi fogadókig. Weblapunkat úgy állítottuk össze, hogy minden szállásról a legfőbb információk láthatóak legyenek, illetve minimum három darab képpel szemléltetjük, hogy mire is számíthat a pihenni, kikapcsolódni vágyó.

Vegetáriánus étkezés a Nagy Vendégházban

Meghívjuk vendégeinket egy egészségmegőrző kúrára Bozsokra. Kellemes, nyugodt környezetben gondoskodhat önmagáról és szeretteiről egy jótékony hatású életmód kúrán, ahol útmutatást kap az ideális táplálkozásra és mindennapjait úgy tudja megváltoztatni, hogy ömagával és környezetével harmónikus egyensúlyba tudjon kerülni.