Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

védőoltás

Bárányhimő

Bár az esetek 90%-ában a bárányhimlő enyhe betegség, tíz fertőzöttből egynél a bárányhimlő súlyos megbetegedést okoz. A bárányhimlő-fertőzés előtt teljesen egészséges gyerekek esetén is felléphet szövődmény, nemcsak az immunhiányos gyerekekre lehet veszélyes a betegség. Azt, hogy kinek lesz szövődménnyel járó bárányhimlője, előre soha nem lehet kiszámítani. Érdemes a megelőzést választani.

Bárányhimő

Az oldalon az érdeklődők felvilágosítást kaphatnak a bárányhimlő fertőzésről, tüneteiről, gyógymódjáról és a megelőzéséről, mely elsősorban védőoltással lehetséges. A fentieken kívül orvosi tanácsokat kaphatnak, megtörtént, tanulságos esetekről olvashatnak, online tanácsadást is igénybe vehetnek az aggódó szülők.

Tudjon meg többet a rota elleni védőoltásról

Az oldalon az érdeklődők felvilágosítást kaphatnak az 5 év alatti korosztályt veszélyeztető rotavírus fertőzésről, tüneteiről, gyógymódjáról és a megelőzéséről, mely elsősorban már hazánkban is kapható védőoltással lehetséges. A fentieken kívül orvosi tanácsokat kaphatnak, megtörtént, tanulságos esetekről olvashatnak, online tanácsadást is igénybe vehetnek az aggódó szülők.