Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Klíma tisztítás – kívül, belül

A megfelelő klíma karbantartás a klíma beltéri és kültéri egységének rendszeres időközömként tisztítását jelenti. Ilyenkor nem elég csak a beltéri, vagy csak a kültéri egységet kitisztíttatani. Sokan a takarékoskodás ürügyén mégis így döntenek. Hosszútávon azonban az ilyen módon történő takarékoskodás csak még több kiadáshoz vezet. A hanyagul kitisztított klíma hatásfoka gyengül, és a berendezés veszít az időtállóságából.
A klíma karbantartás során a beltéri egység szűrőinek tisztítása mellett, azok fertőtlenítése is elengedhetetlen. A klíma fertőtlenítés a berendezés vegyszeres kezelését jelenti. A klíma fertőtlenítés nem csak a szűrőkre, de a beltéri egység hőcserélőjére és kondenzátorára is kiterjed.
A kültéri egység esetében, a klíma karbantartás a tisztításon kívül, a szigetelés vizsgálatát és az elektromos kötések állapotának felmérését is magába foglalja.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus