Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Kutyahámok jellemzői és előnyei! – 1. rész

Tekintse meg az Állateledelshop kutyahám kínálatát, mivel biztosan talál magának és kutyájának olyan hámot, mely megkönnyíti életüket. A kutyahámok elterjedésével egyre többen pártolnak el a klasszikus nyakörvek mellől. Egy jó minőségű hámnak rengeteg előnye van és valószínűleg kutyusunk is jobban preferálja. Nézzük meg, hogy milyen hámot érdemes választani! Írásunk több részes lesz, hogy könnyebben tudják fogyasztani a kedves olvasók, ebben a részben a legfontosabb tényezőről, a kutya fajtájáról lesz szó.

A legfontosabb tényezők a kutya fajtája, mérete és kora. Főleg a fajta fogja meghatározni, hogy ajánlott-e a hám használata. Ha kisebb méretű, vagy még fiatal kutyusunk van, akkor a hám használata kifejezetten javasolt, mivel a nyakörv túlzott meghúzása esetén akár sérülhet is a kutya légcsöve, nyaka, mert még nem fejlődött ki megfelelően. Kisebb méretű, de izgágább kutyáknál is gyakran előfordul ez a probléma, de egy hám használatával ezt könnyen ki tudjuk küszöbölni. Nagyobb testű ebeknél azonban semmi nem javasolja, hogy inkább hámot használjunk, így ez a döntés a gazdira van bízva, mivel mind a két megoldás megfelelő.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy ha fiatal még a kutyusunk, vagy kisméretű, akkor mindenképpen használjunk hámot, mert így biztosan nem fog a későbbiekben sérülni a légcső, nem fog fuldokolni. Ha kutyusunk nem marad kistestű, akkor a későbbiekben átválthatunk nyakörvre.

Ez lett volna a cikksorozat első része, reméljük a többit is el fogja olvasni.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus