Ablak-műanyag ablak, nyilászárók ablakbeszerelése, nagykereskedelme.Daidalos B&M KFT

Műanyag ABLAK és nyílászárók-nagykereskedelmi árakon, versenyképes árakkal, műanyag ablakok Magyarországon.

Legkésőbb 3-4 héten belül megrendeléstől számítva beszereljük az ön nyílászáróját vagy ablakát. Munkát vállalunk egész Pest megyében, valamint országosan.

A szerelés és értékesítés a mi műanyag ablakainknál magas szintű, mi az ügyfélre összpontosítunk elérhető áron minőségi műanyag ablakot kínálunk. Prioritásunk: a régi ablakokat elszállítjuk amennyiben a műanyag ablakait nálunk rendeli meg, valamint velünk szerelteti be. Műanyag ablak telepítése során eltávolításra kerülnek a régi ablakok, és mi a kőművesmunkát is maximális udvariassággal elvégezzük. A műanyag ablak kínálatunk a standard, valamint a kerek vonalak, igény szerint további bevonatokkal is rendelhető, ami plusz költséget jelent, de ezáltal még vonzóbb, és modernebb megjelenést biztosítva folyamatos karbantartást(festést) nem igénylő műanyag ablakának.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus