Access Bars kezelés a tudatosságért

Mi lenne, ha találnál egy olyan megoldást az életedben felbukkanó problémákra, amivel minden akadályozó nézőpontodat könnyedén törölhetnél, mindezt pihenés vagy akár alvás közben. Az Access Bars tulajdonképpen egy lazító fejmasszázs, pontosabban a fejen lévő 32 energiapont gyöngéd megérintése. A pontok mindegyike különböző életterületekhez kapcsolódik, mint például a pénz, öregedés, kedvesség, kapcsolatok teremtése, gyógyítás, hála…stb. A kezelés során az adott ponthoz kapcsolódó negatív hitrendszerek törlődnek akár ebben az éltedben vetted be őket akár már valamely előző életedből hoztad magaddal. Minden energia, aminek megváltoztatod az energiáját az meg fog változni. Az Access Bars kezeléssel, minden egyes kezeléssel növekedni fog az el és a befogadásod az emberekkel, a pénzzel és minden mással kapcsolatosan is. Mi változhatna az életedben, ha kipróbálnád te is. Az Access Bars kezelés tápláló és lazító folyamat, amelynek segítségével bármely életterületedet képes leszel megváltoztatni. Javulhatnak a kapcsolataid az anyagi helyzeted a karriered is beindulhat és a tested is változhat, ha választod. Az Access Bars kezeléssel jobb életet generálhatsz a magad és a mások számára is megváltoztatva az életük több aspektusát az egészséggel, pénzzel, kapcsolatokkal. Ha a te életedben is van, amin segíthetne egy Access Bars kezelés további információt a témában weblapunkon találsz.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus