Alternatív megoldás dohányosoknak

Amióta a cigaretta elindult hódító útjára, rengetegen kipróbálták, és még többen váltak erősen függővé a nikotintól, illetve magától a dohányzás szokásától. Köztudott, hogy a dohányzás káros hatással van a szervezetre, többek között érbetegségeket, impotenciát és nem utolsó sorban nagy eséllyel tüdőrákot okoz. Mégis sokan használjál, és kevesen próbálnak leszokni róla.
Van azonban egy újdonság, ami jó út lehet a leszokásra, és a dohányosok is igen kedvelik, ez pedig az e- cigaretta. Ez a fajta cigaretta e-liquid segítségével működik, és sokkal kevésbé káros az egészségre, mint a hagyományos cigaretták. Jó érvek még mellette, hogy mások egészségére sincs káros hatással, füstje ugyan van, de nincs szaga, akár szobában is nyugodtan be lehet kapcsolni. A nikotint ugyanúgy adagolja, a kézmozgásról sem kell leszokni, mégis sokkal kellemesebb és egészségesebb megoldás, illetve a leszokásnak is egy módja lehet.
A különböző áruházakban lehetőség nyílik nikotinos e-liquid és nikotinmentes vásárlására is. Ezek a folyadékok dohány ízben és más, gyümölcsös ízekben is vásárolhatóak, érdemes többet kipróbálni közülük, mert remek szórakozást nyújthat a változatosság.
Sok erős dohányosnál is bevált egy jó e-cigaretta szett, mert bár ugyanúgy nikotinhoz jut a szervezet, a hagyományos cigarettában lévő mérgek nem kerülnek a légző rendszerbe. Érdekes és hasznos ez a kis szerkezet, minden dohányosnak ki kéne egyszer legalább próbálni, mert a szakemberek is úgy vélik, az e-cigi segítségével szelíd módon lehet leszokni a dohányzásról. Minőségi webáruházból érdemes vásárolni, mert a termékek itt megérik a befektetett pénzt! Ha ön is úgy érzi, épp eleget füstölt már, próbálja ki, hátha önnek is segít, hiszen rengeteg pozitív példa áll már ön előtt, harcoljon ellene, hiszen lehetséges!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus