Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Termőföld per - mezőgazdasági károk ügyintézése

Nagy értékek között a szakértői munka, a gazdasági mediátor közreműködése családi vagyonokat menthet meg.

Új perek sorozata bontakozik ki a zsebszerződések, álcázott zálogszerződések körül.

Termőföld tulajdon perekben a gazdasági mediátor szerepe még sokkal fontosabb, mint 5-10 évvel ezelőtt!

Nem mindegy az ingatlannyilvántartási perekben mennyi a végső peres költség?!

Munkatársaink igazságügyi mediátorok - ügyvédek - jogászok - költségszakértő - biztosítási kárszakértők - igazságügyi szakértők közös szakmai döntés szerint:

2012. május 08. - 2012. június 15.-e között az irodánknál igazságügyi mediátorral létrejövő egyezségek után az ingatlant érintő ügyvédi szerződések (Földhivatalhoz kötelező!) az egyezséget kötő felek részére ingyenesen kerülnek elkészítésre, ellenjegyzésre!

Bírósági perek szüneteltetése után létrejött mediátori egyezségekre az ingyenes ügyvédi szerződés szintén áll az akció ideje alatt!

Időpontfoglalás, bejelentkezés: 06-302-164-102 ugyfelek@index.hu

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus