Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Autó Kartámasz Webáruház

Online webáruházunkban autó kartámaszokat, más néven könyöklő vagy könyöktámaszokat értékesítünk. A tipusspecifikus kartámaszok a gyári ár töredékéért vásárolhatóak meg. Az érdeklődők 2 vagy 4 funkciós kartámaszok közül választhatnak, de honlapunkon megtalálható a sportosabb típusú autóba illő könyöklő is. Az egyedi tervezésű kartámasz külső háza flokkolt, teteje pedig fekete bőrből készült, aminek köszönhetően jól bele illik az autó belső környezetébe. A kartámasz praktikus kiegészítője lehet autójának, hiszen nem csak kényelmes, hanem a fedél alatt tároló rekesz található, így a belsejébe pakolni is lehet. A 2 és 4 funkciós könyöklőket fekete, míg a sport design könyöktámaszokat fekete-chrom színben rendelhetik meg. A kartámaszok konkrét autó típusokhoz készültek, így a mellékelt csavarokkal és leírással egyszerűen, öt perc alatt, házilag is beszerelhetőek. Ha kényelmesen kíván utazni, vásároljon webáruházunkból az autójába való könyöklőt, amelyet cégünk házhoz szállíttat. Webáruházunk 2 vagy több termék esetén elengedi a szállítási költséget.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus