Autóbérlés cégeknek nagyszerű feltételekkel

Cégének autóra van szüksége a működéshez, esetleg alkalmazottainak juttatásként szeretne céges autót adni? Ne bajlódjon azzal, hogy céges autót vásárol, ne fordítsa a cége erőforrásait a papírmunkára, szervizeltetésre, autók karbantartására, gumicserére. Önnek találták ki a céges autóbérlést! Legyen szó rövid távú autókölcsönzésről (rent a car szolgáltatásként ismerik), tartós autóbérlésről vagy flottakezelésről: a WhatsRent csapara a szolgálatára áll! Cégünk sok éves tapasztalattal felvértezve nyújt prémium szolgáltatást a céges autóbérlés területén. Levesszük a válláról az autós terheket, eközben az Ön és Cége igényeire szabva nyújtunk Önnek teljes körű szolgáltatásokat. Keressen minket, ha céges autóbérlés, autókölcsönzés érdekli a fent említett konstrukciók bármelyikével!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus