Autóbusz bérlés árak

Busz bérlési lehetőség egész évben, mindenféle programhoz: télen például bécsi Adventhez, olaszországi sítúrához, a nyári szezonban és az év többi részében iskolai táborokhoz, csoportos nyaraláshoz, hosszabb buszos kiránduláshoz, fesztiválokhoz, céges csapatépítő tréningekhez. A Szak-Instrukt Kft. utazási irodai ügyfelei között számos jelentős hazai és külföldi céget találunk. Iskolák, sport klubok, minisztériumok is gyakran veszi igénybe a kft. által nyújtott személyszállítási szolgáltatásokat. Az autóbusz bérlés árak megállapításának módja megtett távolság és óradíj nyomán is történhet, melyet az út típusa határozza meg. A különböző elszámolási lehetőségekről bővebb információkat olvashat a cég honlapján, de az ajánlatkérő űrlap elküldésével egzakt árkalkulációt is kaphat. A vállalkozás olyan, kiváló állapotú Mercedes Tourismo autóbuszokkal fuvarozza az ügyfeleit, melyekben például klímaberendezés, DVD lejátszási lehetőség (két kijelzőn), fedélzeti WC, navigációs rendszer, mikrofon, hűtőszekrény, dönthető ülések találhatóak.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus