Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Ittas vezetés esetére javasolt

Az az igazság, hogy az ittas vezetés valóban eléggé elítélendő cselekmény, de ne felejtsük el azt a tényt mielőtt ítélkeznénk, hogy valamennyien emberek vagyunk és hibázhatunk, mint ahogy hibázunk is. Az ennél súlyosabb bűncselekmények elkövetőit is illetik meg különféle jogok, nyilvánvaló, hogy ittas vezetés elkövetőjeként is kell hogy valamiféle oltalmat nyújtson a jog. A kötelezettségünkkel általában tisztában vagyunk, hiszen arra ott van a kresz, ám a jogaink, a mentő körülmények és az egyéb dolgok legtöbbünknek nincs a kisujjában. Ilyenkor amint lehet a jogi képviselő megkeresése és tájékoztatása javasolt, aki tudni fogja az eljárás egész folyamán hogy mi a teendő.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus