Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Az irodaszerek fontossága!

Az irodaszerek meghatározzák a mindennapjainkat otthonunkban és a munkahelyen egyaránt. Például az iratrendezésre alkalmas termékek segítségével tökéletes rendet teremthetünk az íróasztalunkon, és a dokumentumok között. Nincs is annál rosszabb, mint amikor hirtelen szükségünk lenne egy két évvel ezelőtt megkötött szerződésre, de nem találjuk meg a káoszban. Az iratrendezők pontosan ezért kiválóak, hiszen pikk-pakk előkereshetőek olyan iratok, amelyek még régebben kerültek a birtokunkba. A legtöbb irodaszer webáruházban megvásárolhatóak az említett iratrendezők, de még számtalan más egyéb dolog, ami garantáltan a hasznunkra válhat. Tollakat, ceruzákat, etikett címkéket és fénymásolópapírt szinte minden nap használunk, éppen ezért célszerű ezekből több darabot is beszerezni. A különféle irodaszerek a gyermekeink számára is elengedhetetlen kellékek az iskolába, de az otthoni leckeíráshoz is biztosítanunk szükséges. Irodaszerekből ma már rengeteg márka és típus áll a családok, munkahelyek rendelkezésére.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus