Béreljen irodát akár pár órára!

Napjainkban egy cég vagy magánvállalkozó már nem csak hónapokra, esetleg évekre bérelhet irodahelyiséget, ugyanis ma már lehetőség van akár napokra bérbe venni, de sok helyen csupán néhány órára is megoldható.

A szolgáltatás kifejezetten jól jön a jelenlegi helyzetben, hiszen a járvány terjedése miatt megszaporodott az otthoni munkavégzések száma, az irodaházak nagy része bezárta a kapuit és otthoni munkavégzésre ítélte a dolgozóit. Viszont egy irodahelyiségre bármikor szükség lehet, például, ha ügyfelekkel, partnerekkel kell találkoznunk, egyeztetnünk, esetleg szerződéseket kell megkötnünk, de szóba jöhetnek még meetingek vagy tréningek is.

Az ilyen helyzetekben olyan irodát javasolt bérelnünk, ami kellően modern, hangulatos és jól felszerelt. Igyekezzünk nagy ablakokkal ellátott helyiséget kibérelni, hiszen a természetes fény nagyban hozzájárul a pozitív hangulat megteremtéséhez, közérzetünk jobbá tételéhez, így a munkavégzés is hatékonyabbá válik.

Kerüljük a túlzsúfolt irodahelyiségeket, a káoszban könnyen elveszíthetjük a koncentrációt, ezért az az ideális, ha minél letisztultabb a minket körülvevő környezet.

A rendelkezésre álló felszereléseket is okvetlen érdeklődjük meg, például jó, ha az óradíjas irodához van nyomtató, projektor, kamera, kihangosító, mert az a legjobb, amikor a dolgozónak csupán a laptopját kell magával vinnie.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus