Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Babzsákfotel - kényelmes és praktikus

A Bobojca babzsákfotel lesz a kedvenc ülőalkalmatosságod a házban. A babzsákfotel hasonlít egy régi iskolai babzsákra, csak sokkal nagyobb.

A Bobojca babzsákfotelek polisztirol gyöngyöcskékkel vannak töltve. Ezek az apró puha golyócskák bármilyen testhelyzetben felveszik a fotelbe testének alakját. A fotelbe beleülni kényelmes, olyan a testének, mint egy ölelés.

Kollégiumok, gyerekszobák, nappalik és családi szobák, vagy akár irodák - a Bobojca babzsákfotelt mindenhol szívesen használhatják, és esztétikus látványt nyújt, része tud lenni bármilyen stílusú berendezésnek. Amennyiben különleges színű babzsákfotel érdekli Önt, ne habozzon, és nézzen szét a Bobojca kínálatában, hiszen különféle mintázatú és színű babzsákok várják a látogatókat. Kétféle méretben, kicsiknek való és normál méretű,"nagyoknak" készült babzsákok.

Még nincs szavazat