A Candida okozta gombafertőzés és a Candida diéta

A Candida egy élesztőgomba, ami az egészséges emberi szervezetben is megtalálható. A bélbaktériumok gyengülése esetén a Candida gomba túlszaporodik, gombafertőzést okoz. A Candida diéta során a Candida gomba nem kapja meg a számára szükséges tápanyagokat, ily módon vesszük fel a harcot a gombafertőzéssel. A Candida mennyisége fokozottan csökken, ha a cukrot steviával vagy xilittel helyettesítjük. Természetes gyógynövényeink közül is nem egy szembeszáll a gombafertőzéssel, de hatékony a candidiasis ellen még a grapefruitmag kivonat és a kókuszolaj is. A Candida diéta első két fázisa a Candida tápanyagául szolgáló ételek mellőzése majd azok újbóli visszavezetése az étrendünkbe, gombaellenes szerek fogyasztása mellett. Ez az első szakasz pár hónap alatt véghezvihető, ezután a természetes probiotikumok segítségével helyrehozzuk a bélflóra egészségét. A Candida diéta utolsó fázisa általában hosszabb időt vesz igénybe.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus